Een verantwoorde en
gezellige groep +16 jarigen

Over ons

KLJ is een jeugdbeweging voor iedereen vanaf 16 jaar. Elke vrijdagavond komen we samen in ons lokaal voor een leuke activiteit zoals een bosspel, quiz, dropping, flodderdag, ruige spelen of zwemmen. Bovendien is er elk jaar een fantastisch kamp en ook een weekend. In de zomermaanden neemt onze KLJ deel aan sportfeesten en houden we een heus feestweekend met barbeque en fuif.

Wie?

KLJ Stekene telt momenteel ongeveer 60 leden in de 16+ werking. Andere afdelingen zoals de -12-werking of de 12- tot 16-werking bestaan niet bij ons. Dit wil zeggen dat al onze leden ouder dan 16 jaar zijn. Aangezien we dus met grote leeftijdsverschillen tussen de leden te maken hebben, proberen we een grote waaier van activiteiten aan te bieden.

Waar?

Ons lokaal is terug te vinden in Sparrenhofdreef 25A, 9190 Stekene. De oprit is te herkennen aan de gele ijzeren poort en een uithangende KLJ vlag.

Wanneer?

Op vrijdagavond wordt er meestal 's avonds vanaf 19u30 of 20u een activiteit georganiseerd. In juli en augustus zijn er geen activiteiten, maar wordt er wel een feestweekend georganiseerd. Op zondag in de vakantie nemen we deel aan sportfeesten.

Weekend?

De datum van het weekend valt meestal rond de krokusvakantie. We vertrekken vrijdagavond en komen zondagavond terug. De prijs bedraagt 40 euro voor overnachting, maaltijden en natuurlijk een hoop toffe activiteiten. Een zakcentje meenemen is handig indien we een dorpsspel spelen of eens op verplaatsing gaan.

Kamp?

Het kamp gaat elk jaar door van 11 juli tot en met 21 juli. We gaan dan naar een plaats in Belgiƫ die liefst op fietsafstand ligt. Gedurende 10 dagen wordt er steeds een ochtend-, namiddag- en avondactiviteit voorzien, meestal volgens het thema van het kamp. Voldoende maaltijden worden voorzien, drank is zelf te betalen. De prijs hiervoor bedraagt 140 euro per persoon.

Lid worden?

Inschrijven doe je door dit te melden aan het bestuur van KLJ Stekene. Hierna ben je verzekerd door KLJ Nationaal en krijg je bijvoorbeeld tijdschriften en nieuwsbrieven. Het lidgeld bedraagt 25 euro. Bij voorkeur wordt dit betaald via overschrijving op BE26 7376 2300 0529. Door tussenkomst van een ziekenfonds kan dit bedrag terugbetaald worden.

Indien je enkel in de zomer zou willen deelnemen aan het KLJ-gebeuren dan kan dit! Voor 15 euro word je zomerlid (mogelijk vanaf 15 maart) en ben je ook verzekerd als je bijvoorbeeld meedoet aan een sportfeest.

Zin gekregen in KLJ?

Meld dit even aan een bestuurslid op een activiteit of via een berichtje. Hiermee ga je akkoord met het inschrijvingsgeld van 25 euro en krijg je een formulier waar je alle informatie kan ingeven nodig om lid te worden.