Welkom bij KLJ Stekene

Naast heel veel plezier maken en babbelen staat er vrijdag meestal een heuse KLJ-activiteit op het menu. Bovendien is er elk jaar een fantastisch kamp en ook een weekend. Kom gerust eens langs!

Lees meer

't Gemakske

Eerst en vooral wensen we aan al onze leden, en al onze niet-leden, een gelukkig nieuwjaar! Wij hopen dat 2019 even zot, productief, amusant en inspirerend mag zijn als 2018. Bovendien wensen we jullie een paar goede oren, zodat jullie flink kunnen luisteren naar de leiding. Daarnaast wensen we jullie goede ogen, zodat niemand tegen de lamp loopt dit jaar. We wensen jullie verder nog een grote mond vol vriendelijk complimentjes voor anderen toe. Maar bovenal hopen we dat jullie verteringsstelsel mag werken als nooit tevoren! Waarom? Omdat je dan lekker veel naar ’t gemak kan gaan dit jaar! En al die uren die je ‘verspilt’ op het toilet kan je opvullen met veel leesplezier uit dit fantastische KLJ boekje! En bij een nieuw jaar hoort ook een gloednieuwe ‘cover lay-out’! Feedback is altijd welkom.

Editie januari-februari - jaargang ‘18-‘19 – editie 2

Lees het hier

Meer informatie gewenst?

Bekijk dan zeker eens het tabblad over ons of contacteer ons op ons algemeen mailadres allebestuur@kljstekene.com.

Zin gekregen in KLJ?

Meld dit even aan een bestuurslid op een activiteit of via een berichtje. Hiermee ga je akkoord met het inschrijvingsgeld van 25 euro en word je naar een formulier gestuurd waar je alle informatie kan ingeven.